Ντέμης Νικολαΐδης: «Τα σέβη μου στον Αραούχο, τιμά την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρό μας»

Newsroom
Ντέμης Νικολαΐδης: «Τα σέβη μου στον Αραούχο, τιμά την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρό μας»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο για την «ιπποτική» του κίνηση να αφιερώσει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη στον αδικοχαμένο 19χρονο Άλκη.

Σε μια «ιπποτική» κίνηση προχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο «Τσίνο» ισοφάρισε (προσωρινά) στο 85' το σκορ για την «Ένωση» με ένα φανταστικό ανάποδο «ψαλίδι» και παρά την ένταση της στιγμής, την πίεση λόγω των συνεχόμενων καλών αποτελεσμάτων και τον ενθουσιασμό από ένα γκολ τέτοιας ομορφιάς είχε στο μυαλό του τον αδικοχαμένο οπαδό των αντιπάλων του, τον Άλκη και του αφιέρωσε το γκολ, σχηματίζοντας με τα χέρια του το γράμμα «Α».

Το εμβληματικό «κιτρινόμαυρο» Νο. 11, ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έπλεξε το εγκώμιο του νυν «11αριου» του «Δικεφάλου», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Σέρχιο Αραούχο έβαλε ένα απίστευτο γκολ και το αφιέρωσε στον Άλκη. Τα σέβη μου σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τιμά την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα