Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός κράτησε το +9 απ' τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Superleague, η βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός κράτησε το +9 απ' τον ΠΑΟΚ

bet365

Η... μάχη της Τούμπας δεν ανέδειξε νικητή κι έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε το +9 από τον ΠΑΟΚ. Πενταδάτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο -3 από την πρώτη εξάδα ο Άρης που πέρασε νικητής από το Αγρίνιο.

Μετά και το νέο κάζο της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ φάνταζε ως ο μόνος που θα μπορούσε να βάλει εμπόδια στον Ολυμπιακό και να... μαζέψει την βαθμολογική διαφορά από την κορυφή. Αν και οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τελικά το 1-1 έδωσε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να φύγει χωρίς σοβαρές απώλειες από την Τούμπα να διατηρήσει το +9 από τον ΠΑΟΚ και να είναι φυσικά ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Τα εντός έδρας χαστούκια για την ΑΕΚ δεν έχουν τελειωμό. Η Ένωση έχασε κι από τον Βόλο με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο και έκανε τρεις τις σερί ήττες στο γήπεδό της μετά τα «διπλά» του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού. Για άλλη μια φορά η Ένωση ήταν κακή. Έχασε νωρίς πέναλτι με τον Τσούμπερ, ενώ ακόμη και μετά την ισοφάριση του Αραούχο δεν έδειξε την δυναμική για να πάρει το ματς και στο φινάλε το πλήρωσε με το πέναλτι του έκανε ο Τζαβέλλας και τον σούπερ Φαν Βέερτ να σκοράρει για 2η φορά. Πλέον η Ένωση βυθίζεται ξανά στην εσωστρέφειά της με την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει και στο φετινό πρωτάθλημα.


Aυτή την φορά ο Άρης αποδείχτηκε εύστοχος από τη... βούλα του πέναλτι και έτσι σε έναν αγώνα επιβίωσης για την ομάδα (αλλά και για τον Μάντζιο) όσο αφορά την προοπτική συμμετοχής στα πλέι οφ κατάφερε να πάρει το ζητούμενο των τριών βαθμών με τα γκολ του Ματίγια και του Καμαρά. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς φάνηκε να... καθαρίζουν το τρίποντο από το πρώτο 20λεπτο αφού σε εκείνο το σημείο ο Τζήλος έδωσε και το 2ο πέναλτι.

Πάντως πρόκειται για έναν αγώνα που οι Αγρινιώτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία καθώς ειδικά στην φάση του πρώτου πέναλτι που κερδίζει ο Άρης οι αμφιβολίες είναι πολλές. Ήταν ένας αγώνας με νεύρα για τους γηπεδούχους από νωρίς λόγω των υποδείξεων του Τζήλου κι έτσι σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν την καλή αγωνιστική εικόνα των περασμένων αγωνιστικών.

Στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να... χορεύει σε ρυθμούς play off καθώς πλέον πάτησε την 5η θέση και δεν δείχνει διάθεση να πέσει από τα ψηλά βαθμολογικά στρώματα. Οι Γιαννιώτες δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με τα γκολ του Πίρσμαν και του Εραμούσπε και να «κρατήσουν» την ομάδα της Ριζούπολης ακόμη βυθισμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

H αγωνιστική (20η)

Σάββατο 29 Ιανουαρίου

Λαμία – ΟΦΗ 2-1
Ιωνικός – Ατρόμητος 2-1
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1


Κυριακή 30 Ιανουαρίου

Παναιτωλικός – Αρης 0-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0
ΑΕΚ – Βόλος 1-2
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1


H Bαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 47 (19 αγώνες)

2. Π.Α.Ο.Κ. 38 (19 αγώνες)

3. A.E.K. 36 (19 αγώνες)

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30 (19 αγώνες)

5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 (20 αγώνες)

6.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 29 (19 αγώνες)

7. ΑΡΗΣ 26 (19 αγώνες)

8. Ο.Φ.Η. 26 (20 αγώνες)

9. ΒΟΛΟΣ 24 (19 αγώνες)

10. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21 (19 αγώνες)

11. ΛΑΜΙΑ 18 (19 αγώνες)

12. ΙΩΝΙΚΟΣ 17 (19 αγώνες)

13. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 10 (18 αγώνες)

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 9 (18 αγώνες)

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

H επόμενη αγωνιστική (21η)

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (15.00)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (17.15)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (17.15)
Αρης – ΑΕΚ (19.30)
Βόλος – Ιωνικός (19.30)
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ (21.30)

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος – Λαμία (17.15)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα