Φιλίπε Σοάρες: «Ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Φιλίπε Σοάρες: «Ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Σταύρος Σουντουλίδης
Φιλίπε Σοάρες: «Ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

bet365

Το πρώτο μήνυμα του 22χρονου Πορτογάλου μέσου λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Μορεϊρένσε με την υπογραφή συμβολαίου μέχρι τις 30/6/2026.

Ο 22χρονος Πορτογάλος έδειξε ανυπόμονος να ξεκινήσει τη νέα καριέρα του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κι έστειλε στα ελληνικά το πρώτο του μήνυμα προς τους φίλους του «Δικέφαλου» λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Στο μήνυμα του ο Σοάρες, που νωρίτερα αποχαιρέτισε την πρώην ομάδα του, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι φανταστικό συναίσθημα να αποτελείς μέλος αυτής της οικογένειας! Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να νιώσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας»!

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα