ΠΑΟΚ: Και επίσημα ο Σοάρες στους «ασπρόμαυρους» (vid)

ΠΑΟΚ: Και επίσημα ο Σοάρες στους «ασπρόμαυρους» (vid)

ΠΑΟΚ: Και επίσημα ο Σοάρες στους «ασπρόμαυρους» (vid)

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες, με τον 22χρονο Πορτογάλο χαφ να υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2026.

Η σπουδαία κίνηση και επένδυση για το μέλλον είναι και τυπικά γεγονός, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες από τη Μορεϊρένσε.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του 22χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή και ανακοίνωσαν την απόκτηση του με τον Σοάρες να επιλέγει το νούμερο 50 για τη φανέλα του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες με μεταγραφή από τη Μορεϊρένσε. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2026», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα