Φιλίπε Σοάρες: Το «αντίο» του Πορτογάλου στη Μορεϊρένσε (pic)

Φιλίπε Σοάρες: Το «αντίο» του Πορτογάλου στη Μορεϊρένσε (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Φιλίπε Σοάρες: Το «αντίο» του Πορτογάλου στη Μορεϊρένσε (pic)

bet365

Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος αποχαιρέτησε την, πρώην πλέον, ομάδα του, με μια μακροσκελή ανάρτηση, στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απομένει για να επικυρωθεί η απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και να περιμένει το τυπικό της ανακοίνωσης για να μπει στις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1) ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τη Μορεϊρένσε γράφοντας στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media:

«Ευχαριστώ τη Μορεϊρένσε. Ευχαριστώ που στοιχηματίσατε σε μένα, ευχαριστώ για την εκπαίδευση και την εμπειρία που απέκτησα ως άντρας και ως επαγγελματίας.

Κρατάω τις καλές και τις κακές στιγμές, αλλά αυτό που επίσης παίρνω μαζί μου είναι ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης.

Την οφείλω στον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τις διάφορες ομάδες προπονητών που είχα το προνόμιο να συνεργαστώ, και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Με αυτούς που μοιράστηκα τα αποδυτήρια και μαζί αντιμετωπίσαμε τόσες προκλήσεις τα τελευταία χρόνια.

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κάτι καινούριο, το οποίο θα το αγκαλιάσω με την καρδιά και την ψυχή μου, αλλά η Μορεϊρένσε δεν θα με χάσει από φίλαθλο. Τελειώνω όπως ξεκίνησα, σας ευχαριστώ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα