ΠΑΟΚ: Μπάσιμο της Λιντζ LASK για τον Στέφαν Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Μπάσιμο της Λιντζ LASK για τον Στέφαν Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Μπάσιμο της Λιντζ LASK για τον Στέφαν Σβαμπ

bet365

Η Λιντζ LASK έρχεται να προστεθεί στις ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, έχοντας καταθέσει πρόταση για τον Στέφαν Σβαμπ. Τι ισχύει για Μιχάι και Εσίτι.

Αρκετά ανοικτά ζητήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες με την μεταγραφική κουβέντα στη Μικράς Ασίας να επικεντρώνεται στους τρεις ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον και προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Για τον Άντερσον Εσίτι από την Τετάρτη (26/1) είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ζοσέ Μπότο «ψάχνονται», καθώς ο Νιγηριανός δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την Πέμπτη (27/1) ήρθε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Λεγανιές για τον Ενέα Μιχάι, με την ισπανική ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Με τον Φερνάντο Βαρέλα να μην υπολογίζεται δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα πει «ναι» στον δανεισμό του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, καθώς θα μείνει με τρεις ποδοσφαιριστές (Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης) για τις δύο θέσεις των στόπερ.

Με δεδομένη την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ανακοινωθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, υπάρχει μια… πολυκοσμία στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο «Δικέφαλος» μπορεί να συζητάει για τον Άντερσον Εσίτι, αλλά την ίδια ώρα έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον για τον Στέφαν Σβαμπ από την Λιντζ LASK.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει φτάσει πρόταση για τον Αυστριακό μέσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι (υπάρχει η παράμετρος της μονομερούς ανανέωσης βάσει των συμμετοχών), χωρίς πάντως και στη δική του περίπτωση να έχει παρθεί κάποια τελική απόφαση.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα