ΠΑΟΚ: Οι αλλαγές στο ρόστερ και οι σκέψεις για τον Εσίτι

ΠΑΟΚ: Οι αλλαγές στο ρόστερ και οι σκέψεις για τον Εσίτι

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι αλλαγές στο ρόστερ και οι σκέψεις για τον Εσίτι

bet365

Oι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Εξετάζεται πρόταση για την παραχώρηση του Αντερον Εσίτι.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να προσθέσει τον Φιλίπε Σοάρες στο ρόστερ του, την ώρα που ψάχνει στην χειμερινή αγορά για έναν ακραίο επιθετικό.

Εκτός, όμως, από τις δύο με τρεις προσθήκες (Σάστρε, Σοάρες, εξτρέμ), τις επιστροφές των Ζαμπά και Τσόλακ, υπάρχουν οι αποχωρήσεις τεσσάρων (Καγκάβα, Ροντρίγκο, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι) ποδοσφαιριστών, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να βρίσκεται σε διαδικασία για τουλάχιστον άλλες δύο αποχωρήσεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Από τους παίκτες που έχουν χάσει τη θέση του στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Άντερσον Εσίτι, καθώς ο Νιγηριανός το 2022 δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής και βρίσκεται πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες στον άξονα. Προηγούνται οι Κούρτιτς, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, ενώ προστίθεται και ο Σοάρες.

Για τον Εσίτι και το καλοκαίρι και τώρα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση πώλησης του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά τώρα ο Ζοσέ Μπότο εξετάζει το όποιο ενδιαφέρον έχει φτάσει στη Μικράς Ασίας για τον Νιγηριανό μέσο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα