ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Φιλίπε Σοάρες – Τέλος η «οδύσσεια» του Πορτογάλου

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Φιλίπε Σοάρες – Τέλος η «οδύσσεια» του Πορτογάλου

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Φιλίπε Σοάρες – Τέλος η «οδύσσεια» του Πορτογάλου

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (25/1) ο Φιλίπε Σοάρες προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να βάλει ένα τέλος στην περιπέτεια που έζησε εγκλωβισμένος στο «Ελ. Βενιζέλος».

Μετά από 24 ώρες και πλέον στο δρόμο ο Φιλίπε Σοάρες, έφτασε στον τελικό προορισμό του.

Η «οδύσσεια» του Πορτογάλου χαφ, που θα θυμάται για πάντα τα όσα έζησε παραμένοντας εγκλωβισμένος στο «Ελ. Βενιζέλος», έλαβε τέλος, με το που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Ήταν πολύ δύσκολη ημέρα για μένα. Περιμένω να περάσουν λίγο οι ώρες για να ξεκουραστώ, να κάνω και τις εξετάσεις και να μπορέσω να σας πω περισσότερα», είπε ο Πορτογάλος βγαίνοντας από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, υποδέχθηκε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, και σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν τη διαδικασία για όλα τα διαδικαστικά πριν τις υπογραφές και την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα