ΠΑΟΚ: Ο Φιλίπε Σοάρες έρχεται στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Ο Φιλίπε Σοάρες έρχεται στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Ο Φιλίπε Σοάρες έρχεται στην Τούμπα!

bet365

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Φιλίπε Σοάρες περιμένει το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Μορεϊρένσε θα πρέπει να θεωρείται οριστική.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Φιλίπε Σοάρες, καθώς οι διαπραγματεύσεις του Ζοσέ Μπότο με τους παράγοντες της Μορεϊρένσε ολοκληρώθηκαν και ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει προφορική συμφωνία για τον βασικό μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, που αποκάλυψε τo Gazzetta.

Αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ θα μπει σύντομα στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής (21/1) ολοκληρώθηκε το κομμάτι των διαπραγματεύσεων, με τον Ζοσέ Μπότο να καταφέρνει να αποσπάσει το τελικό «ναι» των ανθρώπων της Μορεϊρένσε.

Το deal ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τα 3.000.000 ευρώ, καθώς ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει 2,5 εκατομμύρια στην πορτογαλική ομάδα, ενώ υπάρχουν πολλά μπόνους που θα ανεβάσουν το συνολικό κόστος της μεταγραφής, με τη Μορεϊρένσε να κρατάει ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης του Φιλίπε Σοάρες σε πιθανή μεταγραφή του.

Όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται με την άφιξη του στην Ελλάδα να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 500.000 ευρώ και θα φτάνουν κλιμακωτά τις 800.000 ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα