ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία του Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία του Φιλίπε Σοάρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία του Φιλίπε Σοάρες

bet365

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Φιλίπε Σοάρες, καθώς οι διαπραγματεύσεις του Ζοσέ Μπότο με τους παράγοντες της Μορεϊρένσε είναι σε πολύ καλό δρόμο. 

«Λευκός καπνός» ακόμα δεν έχει βγει, αλλά ΠΑΟΚ και Μορεϊρένσε έχουν προχωρήσει το κομμάτι των διαπραγματεύσεων και στις βασικές παραμέτρους υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες.

Το deal ενδέχεται να φτάσει ακόμα και τα 3.000.000 ευρώ, με τη Μορεϊρένσε να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ, με τον 22χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών και να περιμένει με τις βαλίτσες στο χέρι το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στην Πορτογαλία, πλέον, θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Σοάρες, με τη Μορεϊρένσε να αναζητά τον αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα