ΠΑΟΚ: Αγκαλιά με τον Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Αγκαλιά με τον Φιλίπε Σοάρες

ΠΑΟΚ: Αγκαλιά με τον Φιλίπε Σοάρες

bet365

Σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση του Φιλίπε Σοάρες που πλησιάζει στην Τούμπα και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί το deal του ΠΑΟΚ με τη Μορεϊρένσε για τη μεταγραφή του 22χρονου χαφ.

Αγκαλιά με τον Φιλίπε Σοάρες είναι ο ΠΑΟΚ. Όπως, αποκάλυψε το Gazzetta ο 22χρονος χαφ της Μορεϊρένσε είναι ο «εκλεκτός» του Ζοσέ Μπότο και ο παίκτης που θέλει να φέρει άμεσα στην Τούμπα. Υπάρχει στο τραπέζι και το όνομα του Τιάγκο Ντάντας, αλλά είναι μια διαφορετική περίπτωση, την οποία ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» την χειρίστηκε παράλληλα το ίδιο διάστημα που ήταν σε απευθείας επικοινωνία με τη Μορεϊρένσε και τον Σοάρες.

Μπορεί οι Πορτογάλοι να υποστήριζαν τις προηγούμενες ημέρες ότι πολύ δύσκολα η Μορεϊρένσε και ο Σα Πίντο θα άφηναν τον 22χρονο μέσο να φύγει με μεταγραφή, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα η υπόθεση θα κλείσει θετικά για τον «Δικέφαλο».

Γι’ αυτό άλλωστε ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής και δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Ο Φιλίπε Σοάρες φαίνεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για τετραετές συμβόλαιο, έχει πεισθεί από τον συμπατριώτη του αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου» για το πρότζεκτ που «στήνει» από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

Προς το παρόν η μεταγραφή δεν έχει κλείσει, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι στην τελική ευθεία. Ο Μπότο συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Μορεϊρένσε για το τίμημα της μεταγραφής και όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στο οριστικό deal.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα