ΠΑΟΚ: Στη λίστα του Μπότο και ο Tιάγκο Ντάντας (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Στη λίστα του Μπότο και ο Tιάγκο Ντάντας (vid)

bet365

O 21χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στην Μπενφίκα και παίζει δανεικός στην Τοντέλα, είναι ένα ακόμα όνομα από την συγκεκριμένη αγορά που έχει στη λίστα του ο Ζοσέ Μπότο

Ο Ζοσέ Μπότο έχει πάρει ζεστά το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ από την αγορά της Πορτογαλίας.

Με δεδομένο το «μπάσιμο» που έχει κάνει, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, για τον Φιλίπε Σοάρες της Μορεϊρένσε, ο 55χρονος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει μιλήσει και με την Μπενφίκα για την περίπτωση του Τιάγκο Ντάντας της Τοντέλα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα του Μπότο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Forza», μαζί με τον 22χρονο κεντρικό μέσο της Μορεϊρένσε και προφανέστατα ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» πηγαίνει σε επιλογές ποδοσφαιριστών που γνωρίζει πολύ καλά και ξέρει τον δρόμο για να τους φέρει στην Τούμπα.

Ο Τιάγκο Τάντας αναδείχθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα και την περσινή σεζόν είχε πάει δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, μετά από απαίτηση του Χάνσι Φλικ, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Μπουντεσλίγκα, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και αγωνίστηκε δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας και επτά της δεύτερης.

Επέστρεψε στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα να τον δίνει δανεικό στην Τοντέλα, με την οποία φέτος μετράει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και μία ασίστ.

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα