ΠΑΟΚ: «Δύσκολα θα κρατήσει η Μορεϊρενσε τον Σοάρες»

ΠΑΟΚ: «Δύσκολα θα κρατήσει η Μορεϊρενσε τον Σοάρες»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Δύσκολα θα κρατήσει η Μορεϊρενσε τον Σοάρες»

bet365

Η περίπτωση του Φιλίπε Σοάρες έχει έρθει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ, με τον ο 22χρονο χαφ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μορεϊρένσε.

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι ο «εκλεκτός» του Ζοσέ Μπότο, όπως αποκάλυψε το Gazzetta, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να τον έχει ψηλά στη λίστα από τους ποδοσφαιριστές, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού, στους οποίους οι «ασπρόμαυροι» έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους.

Ο 22χρονος «box-to-box» μέσος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στοιχεία, που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν στους υπόλοιπους πέντε χαφ (Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Εσίτι) του ρόστερ και αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Μορεϊρένσε, η οποία το 2019 δαπάνησε το ποσό-ρεκόρ, για τα δικά της δεδομένα, των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Εστορίλ.

«Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ο 22χρονος χαφ φαίνεται θα αλλάξει αέρα, μετά από 2,5 σεζόν στο Moreira de Cónegos», αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «oticiasaominuto.com», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «η Μορεϊρένσε δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί “κλειδί” στο παιχνίδι της ομάδας του Ρικάρντο Σα Πίντο που έχει ζητήσει την παραμονή του».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φιλίπε Σοάρες βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Πόρτο είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε, αντίθετα όπως σημειώνουν από χτες οι συμπατριώτες του, «μπορεί να φύγει μέχρι το τέλος του μήνα».

Η διοίκηση της ομάδας από το Μορέιρα ντε Κονέγκος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή, «εφόσον οι οικονομικές συνθήκες είναι συμφέρουσες», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Μορεϊρένσε αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του, επίσης, να μην αποκλείει τη μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Ο Φιλίπε Σοάρες αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ζοσέ Μπότο, όχι όμως και τη μοναδική από την πορτογαλική αγορά. Υπάρχουν κι άλλες ανοικτές περιπτώσεις. Ο 55χρονος αθλητικός διευθυντής γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις των ομάδων, τις προτεραιότητες που βάζουν πάνω στο τραπέζι και μέσα από τις διαπραγματεύσεις προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη συμφωνία για τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα