Σάντσες: «Άδικη η αποβολή μου» (vid)

Σάντσες: «Άδικη η αποβολή μου» (vid)

Newsroom
Σάντσες: «Άδικη η αποβολή μου» (vid)

bet365

Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού, Φακούντο Σάντσες, χαρακτήρισε άδικη την απόφαση του διαιτητή Ντένις Χίγκλερ να του δείξει κόκκινη κάρτα στον αγώνα εναντίον του Βόλου.

Ο Φακούντο Σάντσες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού εναντίον του Βόλου, στο Πανθεσσαλικό (ήττα των πρασίνων με 3-1). Ο Αργεντινός μπακ έκανε λόγο για άδικη απόφαση εκ μέρους του διαιτητή Ντένις Χίγκλερ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πρόκειται για μία φάση που συνέβη πάνω στη δυναμική της. Είχα την κατοχή, τον είδα κάτω, προσπάθησα να φρενάρω, δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μένα να τον πατήσω και να τον χτυπήσω. Ο αντίπαλος δείχνει ότι δεν τον έχω ακουμπήσει. Θεωρώ άδικη την απόφαση της κόκκινης κάρτας».

Για το αν επηρέασε το ματς η αποβολή του:
«Σαφώς, γιατί πριν από το γκολ είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αμέσως μετά είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Είναι σημείο αλλαγής».

Για την ήττα και το αν είναι παρένθεση:
«Όχι δεν πιστεύω ότι μας πάει πίσω. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, μετά από σερί νίκες, μπορεί να σου έρθει και ήττα συβαίνει. Δεν πάμε πίσω, δεν αλλάζει κάτι στην πορεία που κάνουμε, πάμε μπροστά από τους στόχους μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα