Βόλος - Παναθηναϊκός: Η κόκκινη στον Σάντσες που εξόργισε τους «πράσινους»! (vids)

Newsroom
Βόλος - Παναθηναϊκός: Η κόκκινη στον Σάντσες που εξόργισε τους «πράσινους»! (vids)

bet365

Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φακούντο Σάντσες, μια απόφαση του Χίγκλερ που σηκώνει κουβέντα και προκάλεσε την οργή των «πράσινων»!

Ο Ολλανδός ρέφερι τιμώρησε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Παναθηναϊκού σε μια μονομαχία με τον Μπαριέντος, φάση στην οποία μάλιστα οι «πράσινοι» ζήτησαν υπέρ τους φάουλ! Εντούτοις με έκπληξη είδαν τον Χίγκλερ να δείχνει στον Σάντσες την κόκκινη κάρτα. Απόφαση η οποία εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ζητούσαν από την διαιτητή να την αλλάξει με την... συμβολή του VAR. Τελικά ο επίσης Ολλανδός VAR-ίστας Ρομπ Ντιεπερίνκ ουδέποτε κάλεσε τον συμπατριώτη του προφανώς δείχνοντας σύμφωνος με την απόφαση. Έτσι η κόκκινη κάρτα άφησε το «τριφύλλι» με δέκα παίκτες κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο αφού ο Βόλος είχε ήδη ανοίξει το σκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα