A Bola: «Η Πόρτο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός για Σεμέδο»

Newsroom
A Bola: «Η Πόρτο δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός για Σεμέδο»

bet365

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Πόρτο δεν φαίνεται διατεθειμένη να επενδύσει το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (04/01) έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης του Ρούμπεν Σεμέδο. Ωστόσο, ο ίδιος χαρακτήρισε «fake news» τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σύλληψή του μετά από τη φερόμενη μήνυση της συζύγου του για ξυλοδαρμό.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού πάντως, απασχολεί τα ΜΜΕ της πατρίδας του, καθώς παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα της Πόρτο, ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σημερινό (05/01) δημοσίευμα της «Α Bola» αναφέρει ότι οι «δράκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του.

«Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πόρτο, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και της μεγάλης προσπάθειας που έκανε για να κλείσει η περασμένη χρονιά με κέρδη 33,4 εκατ. ευρώ, καθιστούν πρακτικά αδύνατο να επενδύσουν οι "δράκοι" το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα