Συνελήφθη ο Σεμέδο, τον κατήγγειλε η σύντροφός του!

Συνελήφθη ο Σεμέδο, τον κατήγγειλε η σύντροφός του!

Newsroom
Συνελήφθη ο Σεμέδο, τον κατήγγειλε η σύντροφός του!

bet365

Η σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού συνελήφθη.

Μπλεξίματα με τον νόμο για μία ακόμα φορά έχει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, όπως αναφέρει το Reader.gr.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του, με την οποία συζούν και η γυναίκα προσέφυγε στις Αρχές υποβάλλοντας μήνυση.

Ακολούθως, η συμβία του 29χρονου κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ανασκεύασε, ωστόσο, είχαν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες και προχώρησε κανονικά η σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Τα ξημερώματα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

Το... βεβαρυμμένο παρελθόν του

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρούμπεν Σεμέδο απασχολεί τις ελληνικές αρχές. Στα τέλη Αυγούστου, τόσο αυτός, όσο και ένας καλλιτεχνικός μάνατζερ είχαν κατηγορηθεί από ένα 17χρονο κορίτσι για βιασμό.

Ωστόσο στις 2 Σεπτέμβριου μετά την απολογία του στην ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, με εγγύηση 10.000 ευρώ.

Γνώριμος στις Ισπανικές αρχές

Ανάλογες περιπέτειες είχε και στην Ισπανία, όπου μάλιστα πέρασε 142 μέρες στην φυλακή.

Ο Σεμέδο είχε κατηγορηθεί για διάφορα σοβαρά αδικήματα, όπως απειλή με όπλο κατά υπαλλήλου σε κλαμπ στην Βαλένθια τον Ιανουάριο του 2018.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα