Μπότο για ΠΑΟΚ: «Εφτασε η στιγμή για νέες προκλήσεις»

Μπότο για ΠΑΟΚ: «Εφτασε η στιγμή για νέες προκλήσεις»

Newsroom
Μπότο για ΠΑΟΚ: «Εφτασε η στιγμή για νέες προκλήσεις»

bet365

Ο Ζοζέ Μπότο είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρησή του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Σύντομα ο Ζοζέ Μπότο αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής.

Ο 55χρονος Πορτογάλος, ο οποίος έχει κάνει σπουδαίο έργο σε Μπενφίκα και Σαχτάρ, έλυσε το συμβόλαιο του με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της Τούμπας ως ο νέος (όγδοος) αθλητικός διευθυντής της εποχής Σαββίδη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, παραδέχθηκε ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε η ουκρανική ομάδα, ο Μπότο πίεσε για να γίνει πραγματικότητα η αποχώρησή του από τον ουκρανικό σύλλογο και η μετακόμιση του στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη,

Ο Πορτογάλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του στους «ασπρόμαυρους» και παράλληλα αποχαιρέτησε την Σαχτάρ, με την οποία συνεργάστηκε για 3,5 χρόνια.

«Ευχαριστώ Σαχτάρ, ευχαριστώ Ουκρανία! Ήταν 3,5 υπέροχες σεζόν. Εύχομαι τα καλύτερα για την Σαχτάρ και την Ουκρανία. Θα είστε για πάντα στη καρδιά μου. Τώρα είναι η ώρα για νέες προκλήσεις», ήταν το μήνυμά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα