Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μανωλάς! (vid)

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μανωλάς! (vid)

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μανωλάς! (vid)

bet365

Η βόμβα... έσκασε! Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην Ελλάδα και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό η μεγάλη επιστροφή!

Το σίριαλ Μανωλάς - Ολυμπιακός αναμένεται να έχει, τελικά, αίσιο τέλος!

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι στην Ελλάδα για την επιστροφή του στο Λιμάνι της καρδιάς του.

Στις ερυθρόλευκες τάξεις υπάρχει παροξυσμός. Η Θύρα 7, μέσω της σελίδας της στο facebook, κάλεσε τον κόσμο στην Πλατεία Αλεξάνδρας, για την υποδοχή στον «Ελληνα παικταρά», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

H Corriere dello Sport έγραφε από το πρωί της Πέμπτης (16/12) ότι ο παίκτης είναι στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπόθεση ήταν ήδη... τελειωμένη υπόθεση μιας και το μόνο που απέμενε ήταν τα τυπικά.

Τελικά, η βόμβα είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθεί!

Από τη Φυλή στο Λιμάνι και από εκεί στους καλύτερους στόπερ του κόσμου

Η πορεία του Κώστα Μανωλά ήταν συνεχώς ανοδική. Από τον Θρασύβουλο πήγε στην ΑΕΚ (84 ματς/6 γκολ). Μετά ήρθε ο Ολυμπιακός στο δρόμο του κι η παρουσία του στο Champions League εκτόξευσε τις μετοχές του. Ήταν αρκετά 74 ματς με τον έφηβο στο στήθος.

«Είχα προτάσεις από αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γιουβέντους. Ήταν απόφασή μου να έρθω στη Ρόμα», είχε πει ο ίδιος όταν έκανε το βήμα να μετακομίσει στη Ρώμη. Οι «λύκοι» τον Αύγουστο του 2014 έδωσαν 15.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Εκεί μένει για 5 χρόνια. Ύστερα από 206 συμμετοχές, με 8 γκολ και 6 ασίστ αλλάζει σελίδα αλλά παραμένει στην Ιταλία. Νάπολι. Ο σύλλογος τον... αναγκάζει να μετακομίσει στον ιταλικό νότο, δίνοντας για τη μεταγραφή του 34.000.000 ευρώ συν 2.000.000 μπόνους, ενεργοποιώντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι σειρήνες για την επιστροφή του είχαν αρχίσει να ηχούν. Ο ίδιος ήθελε μόνο την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ήθελε να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη. Οι απαιτήσεις της Νάπολι δεν επέτρεπαν να πραγματοποιηθεί το «θέλω» του τότε. Επρεπε να περιμένει. Περίμενε...

Και σήμερα, επτά χρόνια από τη μέρα που έφυγε στα ξένα... είναι και πάλι εδώ. Στα 30 του έχει μία μεγάλη πρόκληση: Να πάει ψηλά μαζί με τους ερυθρόλευκους στην Ευρώπη.

Οι τίτλοι του:

  • ΑΕΚ: Κύπελλο 2010-11
  • Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα 2012-13, 2013-14 / Κύπελλο 2012-13
  • Νάπολι: Κύπελλο Ιταλίας 2019-20

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα