«Ο αντικαταστάτης του Μανωλά στη Νάπολι θα είναι ο Νικολάου»

«Ο αντικαταστάτης του Μανωλά στη Νάπολι θα είναι ο Νικολάου»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Κώστα Μανωλά να μην έχει μέλλον στη Νάπολι, ενώ μάλιστα τονίζεται ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ένας άλλος Ελληνας, ο Δημήτρης Νικολάου.

Το σίριαλ Μανωλάς-Ολυμπιακός έχει ακόμη αρκετά απεισόδια για να δούμε αν θα υπάρξει αίσιο ή όχι τέλος.

Στο... τελευταίο επεισόδιο, πάντως, οι Ιταλοί θέλουν τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να μετράει μέρες στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Συγκεκριμένα, η οπαδική ιστοσελίδα napolicalcionews.it, τονίζει χαρακτηριστικά σε πρόσφατο δημοσίευμά της ότι:

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είνα Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά».

Θυμίζουμε ότι ο Νικολάου, μετά τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε την... περιπέτειά του στην Ιταλία πραγματοποιώντας με τη φανέλα της Εμπολι 52 συμμετοχές. Φέτος, με την Σπέτσια έχει ήδη αγωνιστεί σε 16 ματς και έχει σκοράρει 1 γκολ (στο Κύπελλο).

Photo Credits: Intime

 

SERIE A Τελευταία Νέα