Θύρα 7: «Στις 18:00 στα γραφεία του Ολυμπιακού, υποδεχόμαστε Ελληνα παικταρά»

Θύρα 7: «Στις 18:00 στα γραφεία του Ολυμπιακού, υποδεχόμαστε Ελληνα παικταρά»

Θύρα 7: «Στις 18:00 στα γραφεία του Ολυμπιακού, υποδεχόμαστε Ελληνα παικταρά»

bet365

Η Θύρα 7 καλεί τον κόσμο της ομάδας στις 18.00 στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Καστέλλα, για την υποδοχή Ελληνα παικταρά.

Το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα στον Ολυμπιακό, η Θύρα 7, καλεί τον κόσμο της ομάδας στα Γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στην Καστέλλα για την υποδοχή Ελληνα παικταρά.

Τι γράφει η ανακοίνωση

«Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!

6 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας,να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα!

Μια πληροφορία...είναι Έλληνας!»

Ολα δείχνουν Μανωλά

Και φυσικά το πρώτο όνομα που έρχεται σε όλους στο μυαλό είναι αυτό του Κώστα Μανωλά. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός είναι γνωστό πως βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και μερικές ώρες. Οι Ιταλοί μάλιστα κάνουν λόγο πως είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» δεν έχει προκύψει (για την ώρα τουλάχιστον) το παραμικρό και μένει να δούμε την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα