ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μοχαμάντι, ελπίδες για Λιβάι Γκαρσία ενόψει Ιωνικού

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μοχαμάντι, ελπίδες για Λιβάι Γκαρσία ενόψει Ιωνικού

Newsroom
ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μοχαμάντι, ελπίδες για Λιβάι Γκαρσία ενόψει Ιωνικού

bet365

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό κι έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης (16/12, 19:30) με τον Ιωνικό, θεωρείται αβέβαιη.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται την Πέμπτη (16/12, 19:30) στη Νίκαια από τον Ιωνικό, με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την «λευκή» ισοπαλία το περασμένο Σάββατο (11/12) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην προπόνηση της Τρίτης (14/12) είδε τον Μιλάντ Μοχαμάντι να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική απόψε. Το πρόβλημά του έρχεται σε συνέχεια της αναμέτρησης στην Τρίπολη, η οποία διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ετσι, η συμμετοχή του 28χρονου αριστερού μπακ ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό θεωρείται αβέβαιη.

Από την άλλη, ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος και σήμερα (14/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε στροφές και υπάρχει πιθανότητα αύριο να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα, όπως άλλωστε σας ενημέρωσε και το Gazzetta, για να προλάβει την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες.

Από εκεί και πέρα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, μόλις μία εβδομάδα μετά την επέμβαση στο γόνατό του, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε την αποθεραπεία του. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Γιαννίκη ενόψει Πέμπτης (16/12).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα