ΑΕΚ: Αισθάνεται καλύτερα ο Λιβάι, θέλει να προλάβει ακόμα και το ματς με τον Ιωνικό

ΑΕΚ: Αισθάνεται καλύτερα ο Λιβάι, θέλει να προλάβει ακόμα και το ματς με τον Ιωνικό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Αισθάνεται καλύτερα ο Λιβάι, θέλει να προλάβει ακόμα και το ματς με τον Ιωνικό

bet365

Ο 24χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ, που έχασε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, περιμένει το «πράσινο φως» του ιατρικού επιτελείου για να μπει στις προπονήσεις, θέλοντας να φωνάξει «παρών» ακόμα και στο ματς της Πέμπτης με τον Ιωνικό.

Ένα σφίξιμο στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους άφησε εκτός την τελευταία στιγμή τον Λιβάι Γκαρσία από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα. Στην Ένωση δεν ήθελαν να ρισκάρουν το παραμικρό με τον 24χρονο εξτρέμ και γι' αυτό δεν έδωσαν το «ok» για να ταξιδέψει με την αποστολή στην Τρίπολη. Άλλωστε και ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της δυνατής βροχόπτωσης θα αποτελούσε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο.

Τη Δευτέρα οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε ατομικό πρόγραμμα μετά τη θεραπεία που ακολούθησε τις προηγούμενες μέρες και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ωστόσο, η θέλησή του να μπει στις προπονήσεις και να τεθεί ξανά στη διάθεσή του Αργύρη Γιαννίκη για το ματς στη Νίκαια είναι μεγάλη. Ο Λιβάι αισθάνεται καλύτερα και όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, έτσι και τώρα, κάνει τα πάντα για να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον αυχένα με τον Βόλο, ο Λιβάι αντίθετα με τις εκτιμήσεις είχε καταφέρει να μπει στην 20αδα για το ματς με τον Άρη. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος με τον Ιωνικό καθώς περιμένει το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης για να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα. Και ο ίδιος μπορεί να νιώθει έτοιμος να δοκιμάσει να μπει, ωστόσο στην ΑΕΚ θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι πριν του το επιτρέψουν. Αν αυτό δεν συμβεί πάντως με τον Ιωνικό θα γίνει σίγουρα ενόψει ΟΦΗ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μείνει οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να το αφήσουν πίσω τους και να πάρουν νίκες στα ματς που ακολουθούν με Ιωνικό και ΟΦΗ, δείχνοντας ότι δεν επηρεάζονται. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η διαχείριση του Γιαννίκη σε αυτά τα παιχνίδια και οι επιλογές που θα κάνει στην ενδεκάδα καθώς ναι μεν τα ματς δεν είναι πολλά τη φετινή σεζόν, ωστόσο σε εννιά μέρες η ΑΕΚ θα δώσει τρία παιχνίδια. Για το ματς με τον Ιωνικό ο 41χρονος κόουτς δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή του τον Σιμόες, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών. Αντίθετα επανέρχεται ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις και μένει να φανεί τι θα συμβεί και με τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ φυσικά εκτός είναι ο Στάνκοβιτς που θα λείψει σε όλα τα ματς που απομένουν μέσα στο 2021, με τον Τσιντώτα να τον αντικαθιστά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα