Καμία οριστική απόφαση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Καμία οριστική απόφαση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Καμία οριστική απόφαση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ

bet365

Δεν έχουν προκύψει μέχρι αυτή τη στιγμή ειλημμένες αποφάσεις για τους στόχους της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου. Μόνο για περιπτώσεις που θα κάνουν τη διαφορά θα κινηθεί η Ένωση.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Διανύουμε τον Δεκέμβριο και όπως είναι λογικό, πλησιάζοντας τον Γενάρη, θα φουντώνουν τα μεταγραφικά όλων των ομάδων. Στην ΑΕΚ, ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όπως έχετε διαβάσει, προτεραιότητα είναι ένας χαφ που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον άξονα. Όμως προς το παρόν σε γενικότερο επίπεδο δεν υπάρχουν στόχοι που έχουν ξεχωρίσει ή περιπτώσεις που να βρίσκονται πρώτες στη λίστα, ενώ δεν έχει γίνει κουβέντα με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Οι κιτρινόμαυροι όταν αποφασίσουν να κινηθούν, θα το πράξουν μόνο αν έχουν βρει μια ποιοτική λύση που θα μπορεί να αναβαθμίσει πραγματικά το ρόστερ και σε αυτό θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και οι δυσκολίες που παραδοσιακά περιλαμβάνει η μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου.

Συν τοις άλλοις, το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ προχώρησε συνολικά σε 14 μεταγραφικές κινήσεις, αλλάζοντας ριζικά το ρόστερ. Και αυτό παρά το γεγονός ότι έχασε σημαντικά έσοδα από τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή έχει στην τελική ευθεία δύο γήπεδα που κατασκευάζει. Τόσο την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και το νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Το δεδομένο είναι ότι στην ΑΕΚ θα πρέπει να βρουν λύση με συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται. Για παράδειγμα πρέπει να δει τι θα κάνει με την παραχώρηση του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή του στη Ρωσία, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε την τελευταία στιγμή. Κάτι που αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να συμβεί, ενώ επιστρέφει από τον δανεισμό του ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος επίσης είναι εκτός πλάνων και στην Ένωση θα πρέπει να ψαχτούν για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του. Ακόμη υπάρχουν παίκτες, όπως ο Μπακάκης που ψάχνεται να αποχωρήσει, ο Σβάρνας που βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης, ενώ δεν αποκλείεται να «ψαχτεί» και ο Τάνκοβιτς ενόψει Γενάρη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΑΕΚ διέψευσε το μεταγραφικό σενάριο από τη Γαλλία που έκανε λόγο για ενδιαφέρον για τον 21χρονο παίκτη της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα