L' Equipe: «Η ΑΕΚ σε συζητήσεις με τον Ζιντού»

L' Equipe: «Η ΑΕΚ σε συζητήσεις με τον Ζιντού»

Newsroom
L' Equipe: «Η ΑΕΚ σε συζητήσεις με τον Ζιντού»

bet365

Την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού μέσου της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού, εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την «L' Equipe».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, ΑΕΚ και Μαγιόρκα έχουν στο στόχαστρό τους τον επιθετικό μέσο από το Μάλι, Σαλάμ Ζιντού, ο οποίος δεσμεύεται με τη Μονακό έως το 2023, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, η «L' Equipe» τονίζει ότι η Ένωση έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

«Τον επιθετικό χαφ της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού, παρακολουθούν στενά η Μαγιόρκα και η ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει φέτος τον χειμώνα.

Οι δύο σύλλογοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον επιθετικό μέσο της Μονακό, Σαλάμ Ζιντού, για να τον πάρουν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο νεαρός από το Μάλι έχει συμβόλαιο έως το 2023 και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, παρακολουθείται επίσης και από την Μαγιόρκα.

Ο Σαλάμ Ζιντού προορίζεται κυρίως για την Β’ ομάδα της Μονακό, στην οποία αγωνίζεται από το 2018», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα