Super League Interwetten: Δεσπόζει στο πρόγραμμα η «μάχη» στο Γεντί Κουλέ με Ολυμπιακό και ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Δεσπόζει στο πρόγραμμα η «μάχη» στο Γεντί Κουλέ με Ολυμπιακό και ΟΦΗ

bet365

Το ΟΦΗ - Ολυμπιακός είναι το σημαντικότερο σαββατιάτικο παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της κατηγορίας της Super League Interwetten.

Σε σχέση με το πιο σημαντικό ματς της ημέρας (Σάββατο) ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι (4/12, 19.30) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Η πιο σπουδαία είδηση ήταν πως ο Φελίπε Γκαγιέγος ξεπεράσε τις ενοχλήσεις στα πλευρά, προπονήθηκε με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο Γιαννούλης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, θεραπεία ακολούθησε ο Ντουρμισάι, οι Νέιρα και Ουές συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ενώ ο Πασαλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Για μια ακόμα φορά ο Νιόπλιας έκοψε τον αριστερό μπακ Λυμπεράκη, ενώ εκτός έμεινε και ο Γρίβας.

Η αποστολή: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λάμπρου και Φαν Ντάινεν.

Στον Ολυμπιακό εκτός των πλάνων του Μαρτίνς για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός είναι οι Σεμέδο, Καρμπόβνικ, Γκάρι Ροντρίγκες και Αβραάμ. Εξ αυτών πλην του Σεμέδο οι άλλοι παίκτες είχαν θέματα ετοιμότητας / τραυματισμών. Στους εκλεκτούς είναι οι Μάρκοβιτς και Κούντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος επανέρχεται στον πάγκο μετά την περιπέτειά του με τον covid-19. Από πλευράς παικτών ο Κλωναρίδης που έκανε χειρουργείο αλλά και οι Καρτάλης, Νταβιώτης και ο Κωτσόπουλος θα είναι εκτός. Τιμωρημένος είναι ο Γκαλβάο.

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Πίριτς, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης και Τζαβίδας.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τσιλούλης θα είναι off λόγω τραυματισμού του. Όχι όμως και ο Μπαξεβανίδης, που γυρίζει από τιμωρία. Οι Ράιλι και Ντομίνγκες παραμένουν τραυματίες. Ο Φέστα στην αποστολή πήρε τους Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

Ο Βόλος από την πλευρά του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τα «Καναρίνια» τους Πουρίτα και Μπαριέντος καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Σε αντίθεση με τον Γκρίλο, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή, αφού εξέτισε την περασμένη αγωνιστική την τιμωρία του.

Αναλυτικά οι «20» του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο και Φαν Βέερτ.

Ο Παναιτωλικός είχε βγάλει αποστολή και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Εκτός έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε και οι Μαλής, Σκιαδάς που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Περέιρα που έκανε επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής λάμας που του είχε τοποθετηθεί στην κλείδα και θα μπει τις επόμενες ημέρες, ξανά, σε φουλ ρυθμούς. Τιμωρημένος είναι ο Κορνέλιους.

Η αποστολή είναι η εξής: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

17.15: Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης NS2
17.15: Βόλος - Παναιτωλικός COSMOTE SPORTS TV 3
19.30: ΟΦΗ - Ολυμπιακός COSMOTE SPORTS TV 2

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

17.15: Ιωνικός - ΠΑΟΚ COSMOTE SPORTS TV 2
19.30: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός COSMOTE SPORTS TV 1
19.30: Άρης - Αστέρας Τρίπολης NS PRIME

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

19.30: Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα COSMOTE SPORTS TV 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα