Ατρόμητος: Επιστροφή στον πάγκο για τον Παράσχο, τι αποστολή βγήκε

Newsroom
Ατρόμητος: Επιστροφή στον πάγκο για τον Παράσχο, τι αποστολή βγήκε

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος επανέρχεται στον πάγκο για τον Ατρόμητο μετά την περιπέτειά του με τον covid-19. Ποιοι θα είναι εκτός.

Από πλευράς παικτών ο Κλωναρίδης που έκανε χειρουργείο αλλά και οι Καρτάλης, Νταβιώτης και ο Κωτσόπουλος θα είναι εκτός. Γυρίζει φυσικά ο Παράσχος για να καθίσει ξανά στον πάγκο του Ατρόμητου μετά το πρόβλημά του με τον covid-19. Τιμωρημένος είναι ο Γκαλβάο.

Η ενημέρωση από πλευράς του Ατρόμητου:

Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (4/12, 17:15) ολοκλήρωσε η ομάδα.

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Πίριτς, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης και Τζαβίδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ1

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα