Βόλος: Χωρίς Πουρίτα και Μπαριέντος κόντρα στον Παναιτωλικό

Newsroom
Βόλος: Χωρίς Πουρίτα και Μπαριέντος κόντρα στον Παναιτωλικό

bet365

Χωρίς τους Πουρίτα και Μπαριέντος θα υποδεχθεί ο Βόλος τον Παναιτωλικό (04/12, 17:15), καθώς αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (04/12, 17:15) με τον Παναιτωλικό και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τα «καναρίνια» τους Πουρίτα και Μπαριέντος καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Σε αντίθεση με τον Γκρίλο, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή, αφού εξέτισε την περασμένη αγωνιστική την τιμωρία του.

Αναλυτικά οι «20» του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα