Απόλλων Σμύρνης: Εκτός ο Τσιλούλης, γυρίζει ο Μπαξεβανίδης

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός ο Τσιλούλης, γυρίζει ο Μπαξεβανίδης

bet365

Ο τραυματίας Τσιλούλης θα είναι εκτός των πλάνων του Απόλλωνα Σμύρνης και γυρίζει ο Μπαξεβανίδης που ήταν τιμωρημένος.

Ο Τσιλούλης θα είναι off λόγω τραυματισμού στον Απόλλωνα Σμύρνης. Όχι όμως και ο Μπαξεβανίδης, που γυρίζει από τιμωρία. Οι Ράιλι και Ντομίνγκες παραμένουν τραυματίες.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα:

Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ατρόμητο (Σάββατο, 4/12/2021, 17:15).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα