Ολυμπιακός: Ο Λόπες χτυπά την πόρτα της 11άδας με ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Λόπες χτυπά την πόρτα της 11άδας με ΟΦΗ

bet365

Ο έμπειρος διεθνής winger μετά την προσπάθειά του στο ματς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για βασικός με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (19.30) ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Ένα δύσκολο αλλά και κομβικό ματς στον δρόμο του για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι σημαντικό να πάρει το τρίποντο και σε αυτό το παιχνίδι. Ως προς τα πλάνα 11άδας του Μαρτίνς ο Λόπες είναι αυτός που δείχνει να είναι υποψήφιος για βασικός μετά και το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός και το πρώτο γκολ του με τους Πειραιώτες.

Είναι ο Ρόνι Λόπες των φετινών 12 αγώνων με 1 γκολ και 1 ασίστ, που δείχνει το τελευταίο διάστημα - και σε αντίθεση με τον Ονιεκούρου - πως βελτιώνεται διαρκώς, κερδίζοντας έτσι και πόντους σε όλα τα επίπεδα και ενόψει της συνέχειας. Ο Λόπες που στο πρωτάθλημα είχε χριστεί βασικός τόσο με Ατρόμητο όσο και με Βόλο.

Πλην του Λόπες οι άλλοι δέκα για τη βασική σύνθεση του ματς του Σαββάτου για τους Ερυθρόλευκους κάλλιστα μπορεί να είναι οι Βατσλίκ, Λαλά, Παπέ Σισέ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Από αγωνιστικής πλευράς προβλήματα εξακολουθούν να έχουν οι Αβραάμ, Καρμπόβνικ αλλά και ο Κούντε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα