ΟΦΗ: Με Γκαγιέγος κόντρα στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Με Γκαγιέγος κόντρα στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Με Γκαγιέγος κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Χιλιανός χαφ, Φελίπε Γκαγιέγος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (4/12, 19.30) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (4/12, 19.30) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Η ευχάριστη είδηση ήταν πως ο Φελίπε Γκαγιέγος ξεπεράσε τις ενοχλήσεις στα πλευρά, προπονήθηκε με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο Γιαννούλης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, θεραπεία ακολούθησε ο Ντουρμισάι, οι Νέιρα και Ουές συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Πασαλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Για μια ακόμα φορά ο Νιόπλιας έκοψε τον αριστερό μπακ Λυμπεράκη, ενώ εκτός έμεινε και ο Γρίβας.

Η αποστολή:

Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Nabi, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Selimovic, Λάμπρου, van Duinen.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα