Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του μετά από 2,5 μήνες

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του μετά από 2,5 μήνες

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του μετά από 2,5 μήνες

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, 2,5 μήνες μετά.

Στις 6 Νοεμβρίου επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για ατομικές προπονήσεις και δέκα ημέρες μετά προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά ύστερα από περίπου 2,5 μήνες. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έχει τεθεί και πάλι στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς, λίγες μέρες πριν από το κυριακάτικο (21/11, 19.30) ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Προ ημερών το Gazzetta σάς ανέλυσε ποιες είναι οι σκέψεις της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τον 27χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, το όνομα του οποίου φιγουράρει διαρκώς στο ρεπορτάζ της Πόρτο. Εφέτος ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πρόλαβε να κάνει τέσσερις συμμετοχές και ακολούθως τέθηκε εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στα προκριματικά των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε συζητήσεις με την Πόρτο για την παραχώρησή του λίγο προτού λήξει η μεταγραφική περίοδος, αλλά η καταγγελία που έγινε σε βάρος του ποδοσφαιριστή είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» κάθε περαιτέρω διαπραγμάτευση. Συνολικά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ο Σεμέδο έχει καταγράψει 93 συμμετοχές και έχει σημειώσει έξι γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα