Ολυμπιακός: Προπόνηση στου Ρέντη ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ολυμπιακός: Προπόνηση στου Ρέντη ο Ρούμπεν Σεμέδο

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Προπόνηση στου Ρέντη ο Ρούμπεν Σεμέδο

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε σήμερα (6/11) το απόγευμα στο προπονητικό του Ρέντη και προπονήθηκε, για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο μήνες.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν σε βάρος του. Ύστερα από περισσότερο από δύο μήνες, ο Πορτογάλος στόπερ βρέθηκε στο προπονητικό του Ρέντη και ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις.

Σαφέστατα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, καθώς είναι το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα σχετικά με το ποιο ακριβώς θα είναι το μέλλον του στο Λιμάνι.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό ο Ίβηρας ήταν εναντίον της Λουντογκόρετς, στις 10 Αυγούστου, ενώ ακολούθησε ο αποκλεισμός του από την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος, άρχισε να προπονείται μόνος για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, μέχρι που ταξίδεψε στη χώρα του για να προπονηθεί με την Εστρέλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει στη NOVA στις 10 Σεπτεμβρίου για τον Σεμέδο, είχε εκφράσει τη σιγουρια για την αθωότητα του συμπατριώτη του και πως τον περιμένει να γυρίσει.

Ο Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, από την πλευρά του, ανέβασε φωτογραφία με τον Σεμέδο από το προπονητικό του Ρέντη, γράφοντας πως γύρισε.

Ρέαμπτσιουκ - Σεμέδο

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα