Ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του Νέιρα (vids)

Ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του Νέιρα (vids)

Newsroom
Ο ΟΦΗ καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του Νέιρα (vids)

bet365

Οι Κρητικοί δεν θα υπολογίζουν για περίπου 1,5 μήνα στον πρώτο τους σκόρερ και στον παίκτη τους με τις περισσότερες τελικές, εύστοχα γεμίσματα και κερδισμένα φάουλ.

Την απώλεια του Χουάν Νέιρα καλούνται να διαχειριστούν στον ΟΦΗ και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως οι Κρητικοί «έχασαν» τον ποδοσφαιρικό τους «εγκέφαλο». Ο Αργεντινός κεντρικός χαφ έχει ξεκινήσει… φουριόζος τη σεζόν, παρουσιάζεται πιο «απελευθερωμένος» και ναι μεν η αποθεραπεία του Ναμπί προσφέρει στην ομάδα πολύτιμες λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι, ωστόσο το κενό του 33χρονου προβάλει και είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Στο «Γεντί Κουλέ» καλούνται για τον επόμενο 1,5 μήνα, περίπου, να… μάθουν να… ζουν χωρίς εκείνον και επί του παρόντος υπολογίζεται πως θα απουσιάσει μίνιμουμ από τα ματς με Ατρόμητο (6/11), Βόλο (20/11) και Ιωνικό (26/11).

Στην μπάλα οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην περίπτωσή του αντικατοπτρίζουν ανάγλυφα το μέγεθος της απουσίας του.

*Ο ΟΦΗ έχει σημειώσει 7 γκολ στη σεζόν και εκείνος βρήκε, ως τώρα, 4 φορές στόχο. Από 1 ακολουθούν Βούρος, Ναμπί, ενώ υπάρχει και το αυτογκόλ του Μαλή στο Αγρίνιο.

*Η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή 9 βαθμούς και τα τέρματα του 33χρονου της έχουν αποφέρει 4 κερδισμένους (+2 με Παναιτωλικό, +1 με ΠΑΣ, +1 με ΑΕΚ).

*Ο Αργεντινός είναι η Νο1 «απειλή» των Κρητικών για τα αντίπαλα καρέ αφού έχει κάνει 19 τελικές, περισσότερες από κάθε άλλο συμπαίκτη του (ακολουθεί ο Λάμπρου με 12). Αρκετές μάλιστα τις «δημιουργεί» εκείνος, αφού προέρχονται από ατομικές του ενέργειες.

*Διαθέτει πολύ καλό πόδι, το έχει δείξει άλλωστε στα 3 και πλέον χρόνια που παίζει στην Ελλάδα, και είναι ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με τα περισσότερα εύστοχα γεμίσματα στο πρωτάθλημα (9).

*Ως ο πλέον δημιουργικός/εκτελεστικός παίκτης της ομάδας, δεν είναι τυχαίο πως σε εκείνον έχουν γίνει τα περισσότερα φάουλ (14). Δηλαδή «κερδίζει» στατικές μπάλες για τον ΟΦΗ, αρκετές εκ των οποίων γύρω από τα αντίπαλα καρέ.

Η ανάγνωση των αριθμών αποτυπώνει τον «πονοκέφαλο» που έχει πλέον ο Νιόπλιας για να καλυφθεί το κενό του στον άξονα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα