ΟΦΗ: Ο Νέιρα θα μείνει εκτός αγώνων για 4-6 εβδομάδες

ΟΦΗ: Ο Νέιρα θα μείνει εκτός αγώνων για 4-6 εβδομάδες

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Ο Νέιρα θα μείνει εκτός αγώνων για 4-6 εβδομάδες

bet365

Το πρόβλημα του Νέιρα στον ΟΦΗ αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ό,τι αναμενόταν και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Ο Χουάν Νέιρα ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-0) στη Λεωφόρο και έγινε αλλαγή στο 22'. Το πρόβλημα του Αργεντινού δεν φαινόταν ότι είναι σοβαρό, αλλά μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, διαγνώστηκε με κάκωση του υποκνημηδίου στο αριστερό πόδι.

Ο 33χρονος μέσος θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο MVP του εφετινού ΟΦΗ θα χάσει τον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου (6/11, 17.15), του Βόλου (20/11, 15.00), του Ιωνικού (28/11, 15.00) και μένει να φανεί αν προλάβει τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (4/12, 19.30) και Απόλλωνα (12/12, 15.00).

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχε σε μέρος αυτού, ενώ ο Τζόναθαν ντε Γκούζμαν απουσίασε για μια ακόμη ημέρα λόγω ίωσης. Θεραπεία συνέχισε ο Ουές.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα