ΠΑΟΚ: Το χαμένο στοίχημα του Καγκάβα και τα σενάρια περί επιστροφής στην Ιαπωνία

ΠΑΟΚ: Το χαμένο στοίχημα του Καγκάβα και τα σενάρια περί επιστροφής στην Ιαπωνία

ΠΑΟΚ: Το χαμένο στοίχημα του Καγκάβα και τα σενάρια περί επιστροφής στην Ιαπωνία

bet365

Δημοσιεύματα στην Ιαπωνία κάνουν λόγο μέχρι και για επιστροφή του Σίντζι Καγκάβα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση του Σίντζι Καγκάβα είναι η μοναδική για την οποία, φαίνεται, ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει… πέσει έξω! Το καλοκαίρι στην Ολλανδία πίστευε και έλεγε ότι θα κατάφερνε με τον τρόπο του να μεταμορφώσει (και) τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό.

Αν κοιτάξουμε τι έχει κατορθώσει να πετύχει με παίκτες όπως ο Πασχαλάκης, ο Εσίτι, ο Αουγκούστο, ο Μπίσεσβαρ, θα στοιχηματίζαμε ότι ο πολυμήχανος Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, θα έβρισκε το κουμπί του Καγκάβα, ο οποίος στο διάστημα της προετοιμασίας έδειχνε ότι πατούσε καλά, έμπαινε με διάθεση στο γήπεδο και όρεξη να δουλέψει ώστε να επιστρέψει, είναι ένα κλικ καλύτερος στο αθλητικό κομμάτι, βασικά να πάψει να θυμίζει τον ποδοσφαιριστή-φάντασμα των προηγούμενων μηνών.

Όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο 31χρονος Ιάπωνας πήρε χρόνο συμμετοχής στη ρεβάνς με τη Ριέκα, ξεκίνησε βασικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια… εξαφανίστηκε. Ο Λουτσέσκου τον «έκοψε» από την ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, τον άφησε πολλές φορές εκτός αποστολής (ο προπονητής έχει να διαχειριστεί το κομμάτι των υπεράριθμων μη κοινοτικών παικτών του «Δικεφάλου» σε κάθε παιχνίδι εντός των συνόρων), αλλά συνέχισε να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Καγκάβα.

Στην Ιαπωνία τον περιμένουν πίσω...

«Για να είμαι δίκαιος, τα ίδια ισχύουν και για τον Καγκάβα. Κάνει φανταστική δουλειά στις προπονήσεις κι είναι απόλυτος επαγγελματίας. Θα το πω ξανά, σιχαίνομαι όταν βρίσκομαι στη θέση να φτιάξω την λίστα και πρέπει ν’ αφήσω εκτός κάποιους ποδοσφαιριστές», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός πριν από τον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και την συγκεκριμένη δήλωση αναπαράγουν και οι συμπατριώτες του πρώην σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του Ιάπωνα, ο οποίος παραμένει ένας από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές στην πατρίδα του.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν στέκονται μόνο στο τι έχει οδηγήσει τον Σίντζι Καγκάβα εκτός αγώνων και πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, με αναφορές ακόμη και για επιστροφή του στην Ιαπωνία κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν συνεχίζει να μένει δίχως παιχνίδια.

Οι Ιάπωνες επισημαίνουν πως το καλοκαίρι είχε έρθει πρόταση στον ΠΑΟΚ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα από τους Πόρτλαντ Τίμπερς, αλλά τότε η ελληνική ομάδα είχε ανάψει κόκκινο, με δεδομένη την εμπιστοσύνη που του έδειχνε ο Λουτσέσκου.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα