ΑΕΚ: Χειρουργείται την Δευτέρα (11/10) στην Ιταλία ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Χειρουργείται την Δευτέρα (11/10) στην Ιταλία ο Γαλανόπουλος

Newsroom
ΑΕΚ: Χειρουργείται την Δευτέρα (11/10) στην Ιταλία ο Γαλανόπουλος

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θα υποβληθεί σε επέμβαση την Δευτέρα (11/10), στην Πίζα της Ιταλίας, από τον εξειδικευμένο Ολλανδό χειρουργό, Νικ Φαν Ντάικ.

Ο 23χρονος Έλληνας μέσος θα περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον χόνδρο. Αλλωστε τους τελευταίους 21 μήνες ο Γαλανόπουλος, περνάει έναν «Γολγοθά», καθώς παλεύει συνεχώς με τις ατυχίες που μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο του.

Ετσι, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση την Δευτέρα (11/10) και είναι δεδομένο πως θα χάσει το μεγαλύτερο (αν όχι όλο) κομμάτι της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (11/10) στις 11 το πρωί στην Πίζα της Ιταλίας θα υποβληθεί σε επέμβαση, από τον εξειδικευμένο Ολλανδό χειρουργό, Νικ Φαν Ντάικ. Συνοδευόμενος από τον γιατρό της ΑΕΚ, κ. Χάρη Λάλο, ο διεθνής άσος της Ένωσης, θα μεταβεί την Κυριακή (10/10) στην Ιταλία και αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (12/10).

Από εκεί και πέρα ο Νορντίν Αμραμπατ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης ο οποίος υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε επέμβαση στην ποδοκνημική ξεκίνησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα