ΑΕΚ: Οριστική απόφαση για νέα χειρουργική επέμβαση στον Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Οριστική απόφαση για νέα χειρουργική επέμβαση στον Γαλανόπουλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οριστική απόφαση για νέα χειρουργική επέμβαση στον Γαλανόπουλο

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Κώστας Γαλανόπουλος θα περάσει για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον χόνδρο.

Ο Γαλανόπουλος εδώ και 21 μήνες περνάει έναν «Γολγοθά» ταλαιπωρούμενος από αρκετές ατυχίες με τραυματισμούς. Το πρόβλημα στον χόνδρο του ποδιού του παραμένει και όλα έδειχναν ότι λόγω των νέων ενοχλήσεων που είχε θα αναγκαζόταν να προχωρήσει σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο.

Η απόφαση πλέον είναι οριστική. Σε συνεννόηση με τον Ολλανδό γιατρό, ειδικό σε τέτοιες περιπτώσεις και κορυφαίο χειρούργο, Νικ Φαν Ντάικ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την επέμβαση στο πόδι του «Γαλανό» μαζί με τον Παντελή Νικολάου, θα αποφασιστεί το πότε και το που. Αν δηλαδή το χειρουργείο γίνει στην Ολλανδία ή στην Αθήνα.

Ο Φαν Ντάικ μαζί με τον Νικολάου εξέτασαν τις προηγούμενες ημέρες τον Γαλανόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια πέρασε κάποιες ειδικές εξετάσεις και έτσι πάρθηκε η τελική απόφαση για τη νέα επέμβαση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα