Ολυμπιακός: Οι χαμηλές... πτήσεις του Ρόνι Λόπες και η πίστη για βελτίωση

Ολυμπιακός: Οι χαμηλές... πτήσεις του Ρόνι Λόπες και η πίστη για βελτίωση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι χαμηλές... πτήσεις του Ρόνι Λόπες και η πίστη για βελτίωση

bet365

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ήταν μία ηχηρή προσθήκη του Ολυμπιακού όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου.

Ρόνι Λόπες. Ένας παίκτης που έχει κάνει μεταγραφές εκατομμυρίων και πίσω του έχει μία σημαντική πορεία. Προερχόμενος από τη Σεβίλλη με έναν δανεισμό για τον Ολυμπιακό από τον οποίο περιμένει πολλά πράγματα είτε αγωνίζεται ως εξτρέμ είτε ως δεκάρι. Γενικότερα ένα δυνατό όνομα που είχαν φτάσει στο να τον διεκδικούν μέχρι και οι Εθνικές Βραζιλίας και Πορτογαλίας.

Αυτή τη στιγμή τα αγωνιστικά δείγματα του Λόπες στους Πρωταθλητές είναι... φτωχά. Η μέχρι τώρα εικόνα του στην ομάδα του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν ενθουσιάζει αλλά είναι και αρκετά κακή μετά από 5 συμμετοχές. Από τα παιχνίδια του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας βασικός έχει ξεκινήσει με τον Ατρόμητο στο 0-0 όπου έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο Λόπες σε αυτά τα 112 λεπτά παρουσίας στον Ολυμπιακό - σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt είναι τόσα - δεν έχει βοηθήσει παρά ελάχιστα στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος (αλλά γενικά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού). Είναι όμως μία μεταγραφή ενός παίκτη που έχει ποιότητα και που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να θεωρεί πως θα του βγει μες στη χρονιά.

Ο Ρόνι Λόπες στο ελληνικό πρωτάθλημα:

  • Με Απόλλωνα Σμύρνης: 27 λεπτά
  • Με Ατρόμητο: 46 λεπτά
  • Με Λαμία: 18 λεπτά
  • Με Παναθηναϊκό: 6 λεπτά

Τα στατιστικά του στη Super League Interwetten:

  • Τελικές προσπάθειες: 4
  • Σουτ εκτός περιοχής: 4
  • Πάσες: 3
  • Λάθη: 6
  • Κλεψίματα: 1
  • Φάουλ κατά: 1
  • Φάουλ υπέρ: 1

Η προσμονή και σιγουριά για τη βελτίωση

Ο Λόπες έχει φυσικά προσωπικό και μεγάλο κίνητρο να πάει καλά. Ωστόσο είχε μείνει πίσω από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας.

Όσοι τον ξέρουν καλά θεωρούν πως θα μπορέσει να πάρει... μπρος στη συνέχεια και να βγάλει την ποιότητά του στο γήπεδο βοηθώντας με γκολ και ασίστ. Ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται και μάλιστα περισσότερο στη θέση Νο10 και βέβαια οι Ερυθρόλευκοι ποντάρουν στο ότι μετά τη διακοπή θα παρουσιαστεί σε σαφώς πιο καλή κατάσταση και θα δώσει πράγματα.

Υπάρχει λοιπόν αυτή η αναμονή / προσμονή αλλά και σιγουριά για βελτίωση του διεθνούς Πορτογάλου αλλά γεννημένου στη Βραζιλία. Μένει να φανεί η συνέχεια.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός θα δώσει στον Λόπες το μισό συμβόλαιο που είχε στη Σεβίλλη. Όπερ αυτό σημαίνει 1,35 εκατ. ευρώ (κοντά στο 1,4) για έναν χρόνο. Δεν είναι και ένα μικρό ποσό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα