Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε τους εξτρέμ που ήθελε πέρυσι! (vids)

Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε τους εξτρέμ που ήθελε πέρυσι! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε τους εξτρέμ που ήθελε πέρυσι! (vids)

bet365

Και όμως είναι ένα story που δεν περνάει απαρατήρητο. Ο Ολυμπιακός έκλεισε φέτος τρεις εξτρέμ που ήθελε και την περασμένη περίοδο ή γενικά παλαιότερα!

Χένρι Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρόνι Λόπες. Τρεις εξτρέμ από τους οποίους περιμένει πολλά και δικαίως ο Ολυμπιακός.

Ο Νιγηριανός με αγορά αρκετών εκατομμυρίων για τους Πειραιώτες (5 εκατ. ευρώ στη Μονακό), ο Λόπες με δανεισμό από τη Σεβίλλη και ο Ροντρίγκες ως ελεύθερος.

Τρεις παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες παρότι ο Ονιεκούρου ξεκίνησε πιο δυναμικά από τον Λόπες αλλά ο Πορτογάλος μπορεί να παίξει και στη θέση 10. Υπάρχει βέβαια ο Γκάρι Ροντρίγκες που έκλεισε τελευταίος χρονικά.

Το κοινό των τριών αυτών μεταγραφικών υποθέσεων είναι ότι είναι παίκτες που ήθελε και πέρυσι η ομάδα ή γενικότερα πιο παλιά. Επίσης ότι χρειάστηκε υπομονή και σημαντικό διάστημα για να κλείσουν (των Ονιεκούρου και Λόπες πιο μεγάλο διάστημα και του Ροντρίγκες περίπου 10 μέρες). Κυρίως τον Ονιεκούρου και τον Γκάρι Ροντρίγκες τους ήθελε από πέρυσι. Ο Νιγηριανός λόγω και του γαλλικού του background έκανε... γκελ (θητεία σε Γαλλία είχε και ο Λόπες) αλλά οι συνθήκες για να αποκτηθεί ευδοκίμησαν φέτος και με πολύ υπομονή αλλά και φυσικά με αγορά. Για τον Ονιεκούρου υπήρχε ενδιαφέρον από Τουρκία και Γαλλία και μόνο από ένα σημείο και μετά άλλαξαν τα δεδομένα για να πιάσει Λιμάνι.

Ούτε του Ρόνι Λόπες η υπόθεση ήταν εύκολη διότι και εκείνος είχε ζήτηση από αρκετές ομάδες. Και με τον Λόπες όμως ο Ολυμπιακός με σωστούς και καλούς χειρισμούς μπόρεσε να τον κλείσει με τον ίδιο τον παίκτη να φανερώνει και με τις δηλώσεις του πως το φλερτ αυτό ήταν παλιό.

Τώρα για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν στόχος των Ερυθρόλευκων και πέρυσι και φέτος και ένας παίκτης που ήθελε στην ομάδα ο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει και μες στο καλοκαίρι να κλειδώσει το deal όμως τελικώς αυτό επετεύχθη μόλις έμεινε ελεύθερος.

Πάμε τώρα στα συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός θα δώσει στον Λόπες το μισό συμβόλαιο που είχε στη Σεβίλλη. Όπερ αυτό σημαίνει 1,35 εκατ. ευρώ (κοντά στο 1,4) για έναν χρόνο. Ο Ροντρίγκες θα έχει ετήσιο συμβόλαιο περίπου στο 1 εκατ. ευρώ. Όσο για τον Ονιεκούρου; Οι απολαβές του είναι σχεδόν επιπέδου Ελ Αραμπί για κάθε χρόνο του συμβολαίου του (πλησιάζουν προς τα εκεί). Στο αγωνιστικό σκέλος ο Λόπες έχει ήδη 2 συμμετοχές στον Ολυμπιακό και ο Ονιεκούρου 4 ματς με 1 γκολ. Και οι τρεις μάλιστα είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα