Ντέταρι: «Γαύρος είμαι» (vid)

Ντέταρι: «Γαύρος είμαι» (vid)

Newsroom
Ντέταρι: «Γαύρος είμαι» (vid)

bet365

Ο Λάγιος Ντέταρι βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δει το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, δεν έκρυψε την αγάπη του για τους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε ότι είναι γαύρος.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού (0-0) παρακολούθησε ο Λάγιος Ντέταρι, ο Ούγγρος θρύλος που στο παρελθόν φόρεσε την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Μαγυάρος ανέφερε μπροστά στον κάμερα: «Γαύρος είμαι».

Και αργότερα, στο MEGA, επεσήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλος ο κόσμος με αγαπάει και λίγο στενοχωρημένος γιατί η ομάδα δεν κέρδισε σήμερα. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, η ομάδα δεν έβαλε γκολ και έμεινε το 0-0. Νομίζω πως ήταν σωστό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε πρωτάθλημα και με τον κόσμο δεν είναι καλύτερος μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο».

Ο Ντέταρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1988 ως η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (πίσω μόνο από τον Μαραντόνα) δείγμα της φήμης και της κλάσης του σπουδαίου Μαγυάρου «μαέστρου» του ποδοσφαίρου.

Αγωνίστηκε δύο χρόνια με τα χρώματα του Θρύλου και πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις ενώ κατάφερε να πετύχει 35 τέρματα! Με τoν Ολυμπιακό πανηγύρισε το Κύπελλο το 1990, απέναντι στον ΟΦΗ, με τον ίδιο να βάζει δύο γκολ και να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα