Ολυμπιακός: Αγνώριστος ο Λάγιος Ντέταρι στα 58 του, στο Φάληρο μαζί με τον Εστερχάζι!

Ολυμπιακός: Αγνώριστος ο Λάγιος Ντέταρι στα 58 του, στο Φάληρο μαζί με τον Εστερχάζι!

Newsroom
Ολυμπιακός: Αγνώριστος ο Λάγιος Ντέταρι στα 58 του, στο Φάληρο μαζί με τον Εστερχάζι!

bet365

Ο Λάγιος Ντέταρι βρίσκεται στο Φάληρο για να παρακολουθήσει το «ντέρμπι αιωνίων» και η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευόμασταν να αναγνωρίσουμε τον 58χορνο πλέον Ούγγρο μαέστρο...

Πέρασαν τα χρόνια και ο Λάγιος Ντέταρι δεν είναι και η πιο οικεία φυσιογνωμία, μιας και δεν τον βλέπουμε συχνά ούτε καν στην τηλεόραση. Στα 58 του ο Ούγγρος μαέστρος, ο οποίος είχε αποκτηθεί στα 25 του (το 1988) από τον Ολυμπιακό, μάλλον θα μας ήταν αγνώριστος αν τον συναντούσαμε τυχαία στο δρόμο μας...

Βρίσκεται στην Αθήνα και πήγε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού μαζί με τον 65χρονο πλέον συμπατριώτη του Μάρτον Εστερχάζι, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ (1984-1987) και του Παναθηναϊκού (1987-1998).

2

Στον Ολυμπιακό ο Ντέταρι, για χάρη του οποίου 50.000 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κοραή σε μια «ιστορική» υποδοχή – εμβληματική των 80's - έμεινε για δύο χρόνια (1988-1990) και μέτρησε 37 γκολ σε 67 εμφανίσεις, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 1989-90. Είχε αποκτηθεί επί Γιώργου Κοσκωτά και οι τότε πληροφορίες ανέφεραν ως κόστος της μεταγραφής του από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τα 3 δις δρχ, ήτοι 8.7 εκατ. Ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα