Απάντηση της ΑΕΚ σε ΟΦΗ: «Προφανώς η Αστυνομία ήθελε να μας κάνει βόλτες, δεν είδε τις… μπουνιές στα επίσημα»

Newsroom
Απάντηση της ΑΕΚ σε ΟΦΗ: «Προφανώς η Αστυνομία ήθελε να μας κάνει βόλτες, δεν είδε τις… μπουνιές στα επίσημα»

bet365

Η ΑΕΚ απάντησε στον ΟΦΗ που έκανε λόγο για μυθεύματα σχετικά με τους προπηλακισμούς των ανθρώπων της Ένωσης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Στην ΑΕΚ «βράζουν» με τη διαιτησία των Φωτιά και Σκουλά (VAR) στο 3-3 με τον ΟΦΗ, ενώ είναι έξαλλοι και με τη φιλοξενία των Κρητικών μετά τους προπηλακισμούς που δέχθηκαν οι άνθρωποι της Ένωσης στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπως τονίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Στον ΟΦΗ την ίδια στιγμή κάνουν λόγο για μυθεύματα περί προπηλακισμών, με την ΑΕΚ να απαντά άμεσα σε όσα ισχυρίζονται οι Κρητικοί.

«Προφανώς η Αστυνομία ήθελε να μας κάνει βόλτες στο γήπεδο, δεν είδε τις… μπουνιές στα επίσημα», τονίζουν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ προσθέτοντας: «μάλλον τρελάθηκε η Αστυνομία που στο ημίχρονο με συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ άλλαξε θέση στους ανθρώπους της διοίκησης της ΑΕΚ και από τα επίσημα τους οδήγησε στη Θύρα 6 ενώ προφανώς… χωρίς λόγο τους κράτησε εκεί περί τα είκοσι λεπτά μετά τη λήξη για να αδειάσει το γήπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, οι παίκτες της δεν έκαναν δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα καθώς οπαδοί της κρητικής ομάδας βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που μιλούσε ο Μιλόγεβιτς στην κάμερα της Cosmote.

Ένταση στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

Ένταση στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

Ένταση στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα