Δεν έκαναν δηλώσεις οι παίκτες της ΑΕΚ καθώς οπαδοί του ΟΦΗ ήταν μέσα στο γήπεδο

Newsroom
Δεν έκαναν δηλώσεις οι παίκτες της ΑΕΚ καθώς οπαδοί του ΟΦΗ ήταν μέσα στο γήπεδο

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως λόγω της παρουσίας οπαδών του ΟΦΗ μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της δεν πήγαν να κάνουν δηλώσεις μετά το τέλος του ματς.

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Φωτιά, αλλά και με τις αποφάσεις του Σκουλά στο VAR, μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ. Επίσης είναι έντονα δυσαρεστημένοι και από τη φιλοξενία του ΟΦΗ για τη συμπεριφορά εναντίον των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του ματς οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έκαναν δηλώσεις γιατί όπως ενημέρωσαν οι κιτρινόμαυροι, οπαδοί του ΟΦΗ βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Μάλιστα, όπως έλεγαν στην ΑΕΚ, ακόμα και οι επίσημοι της ομάδας με δυσκολία μπήκαν στη φυσούνα καθώς ήταν εγκλωβισμένοι σε ένα κομμάτι της κερκίδας, ενώ δέχθηκαν αντικείμενα από το πέταλο την ώρα που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα