ΟΦΗ: Για μυθεύματα περί προπηλακισμών μιλούν στην ομάδα του Ηρακλείου

Newsroom
ΟΦΗ: Για μυθεύματα περί προπηλακισμών μιλούν στην ομάδα του Ηρακλείου

bet365

Στον ΟΦΗ υποστήρίζουν ότι δεν έχουν να κάνουν κανένα σχόλιο «σχετικά με τα μυθεύματα περί προπηλακισμών στο γήπεδό μας», στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είχε παράπονα από τη φιλοξενία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που είχε συγκλονιστική εξέλιξη και ολοκληρώθηκε στο 3-3.

Η Ένωση ενημέρωσε πως λόγω της παρουσίας οπαδών των γηπεδούχων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της δεν πήγαν να κάνουν δηλώσεις μετά το τέλος του ματς.

Τι απαντούν οι Κρητικοί;

Πως δεν έχουν να κάνουν κανένα σχόλιο «σχετικά με τα μυθεύματα περί προπηλακισμών στο γήπεδό μας. Την τελευταία τριετία άλλωστε ο ΟΦΗ αποδεικνύει συνεχώς ότι το ήθος και η φιλοξενία είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και δεν διαφοροποιούνται ανάλογα με το σκορ του κάθε αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα