Super League Interwetten: 2η αγωνιστική με ματσάρες

Super League Interwetten: 2η αγωνιστική με ματσάρες

bet365

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με το μενού να έχει πέντε ματς. Και το... χέρι σου στη φωτιά δεν τον βάζεις για κανένα αποτέλεσμα!

Μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού, η 2η μέρα του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής υπόσχεται κι άλλες εκπλήξεις.

Το μενού ανοίγει η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Βόλου στις 16.00. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την πρώτη τους φετινή νίκη, μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Λεωφόρο, ενώ η ομάδα της Θεσσαλίας έχει ήδη τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος (16.00, Cosmote Sport 3)

a

Εκτός για τον Γιάννη Πετράκη είναι μόνο ο Φατιόν, στη διάθεσή του έχει τεθεί και ο Μαρτίνες και η αποστολή του αποτελείται από τους Βέρχουλστ, Κότσαρη, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Λισγάρα, Αλβες, Ραΐλι, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σαχλί, Μαρτίνες, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18.15, Nova Sports 2)

Στις 18.15, ο Ατρόμητος, μετά το «Χ» στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό, με τον Αναστασίου να αντιμετωπίζει μια ομάδα την οποία έχει υπηρετήσει.

Στο Περιστέρι μετρούν την επιστροφή του Κιβρακίδη, αλλά προέκυψε πρόβλημα με τον Νταβιώτη, καθώς ο 24χρονος χαφ υπέστη ρήξη μηνίσκου και τη Δευτέρα (20/9) θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Πίριτς, Μανδάς, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό (19/9) ματς στο Περιστέρι. Οι Μπαρμπόσα, Φλόρες που ήταν εκτός στην πρεμιέρα υπολογίζονται κανονικά, όπως και ο Μεντόσα που τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν 100% καλά.

Εκτός παραμένει ο Αποστολάκης και η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Ροντρίγκες, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Ζεστέντ, Μαλής.

ΟΦΗ-ΑΕΚ (18.15, Cosmote Sport 2)

d

Η ΑΕΚ, ύστερα από το θετικό ξεκίνημά της αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ που... έκανε τη ζημιά στον Άρη στην πρεμιέρα (0-0 στη Θεσσαλονίκη).

Οι Κρητικοί, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μαρινάκη, ενώ ο Λυμπεράκης είναι το νέο πρόσωπο σ' αυτήν.

Η 21μελής αποστολή: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Kamau, Castaignos, Λάμπρου, Πασαλίδης, van Duinen.

Ο Μιλόγεβιτς υπολογίζει στον Μάνταλο, ενώ ο Μαχαμάντι δεν είναι στην αποστολή.

Η αποστολή της Ενωσης: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

Αστέρας ΠΑΟΚ (20.30, Nova Sports Prime)

Στις 20.30, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά... υποφέρει συνήθως στην Τρίπολη και αυτό θέλει να μην το υποστεί και φέτος - ειδικά μετά το κάζο από τον ΠΑΣ μέσα στην Τούμπα.

Από την άλλη, ο Μίλαν Ράσταβατς έχει αρκετές βασικές απουσίες, αφού Ριέρα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας είναι εκτός ενώ δεν υπολογίζονται κι οι Τίλικα - Αλί Μπαμπά. Ωστόσο, στην αποστολή είναι ο Σονί ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε αποκομίσει στο φιλικό με τον Βόλο.

Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σγουρής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Καπίγια, Σανταφέ, Ντρούπι, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην Τρίπολη με νέο πρόσωπο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αλλά χωρίς τους Καγκάβα, Τέιλορ και Τσιγγάρα.

Οι 20 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Σίντκλεϊ , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βαρέλα , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Εσίτι , Μιτρίτσα , Μουργκ , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας.

Λαμία - Ολυμπιακός (20.30, Cosmote Sports 1)

a

Ο Ολυμπιακός, θέλει να ξεκινήσει τα νικηφόρα αποτελέσματα στην Ελλάδα, μετά την επικράτηση επί της Αντβέρπ και το «Χ» με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκης».

Ο Γρηγορίου δεν υπολογίζει στον Τζανετόπουλο κι έτσι η αποστολή του αποτελείται από τους: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει βγάλει αποστολή με 26 παίκτες, ενώ αναμένεται να προφυλάξει τον Εμβιλά και να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που είδαμε στην πρεμιέρα του Europa League.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκούρου, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα