Με Μάνταλο στην Κρήτη η ΑΕΚ (pic)

Με Μάνταλο στην Κρήτη η ΑΕΚ (pic)

Newsroom
Με Μάνταλο στην Κρήτη η ΑΕΚ (pic)

bet365

Με τον Πέτρο Μάνταλο θα ταξιδέψει τελικά η αποστολή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (19/09, 18:15). Εκτός ο Γαλανόπουλος.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τον ΟΦΗ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε τελικά στα πλάνα του τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το διάστρεμμα που υπέστη στη προπόνηση της Παρασκευής (17/09) και προπονήθηκε σήμερα (18/09) σε κανονικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης κι έτσι δεν βρίσκεται στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Οι Αντρέ Σιμόες (ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100% για να αγωνιστεί) και Ζίγκα Λάτσι παραμένουν εκτός.

Από εκεί και πέρα ο Μιλάντ Μαχαμάντι, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά οι επιλογές του Μιλόγεβιτς για το ματς με τον ΟΦΗ:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

αεκ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα