Βόλος: Εκτός ο Μπαριέντος, μέσα ο Νίνης για Ριζούπολη

Βόλος: Εκτός ο Μπαριέντος, μέσα ο Νίνης για Ριζούπολη

Newsroom
Βόλος: Εκτός ο Μπαριέντος, μέσα ο Νίνης για Ριζούπολη

bet365

Όπως αναμενόταν ο Νίνης επιστρέφει στην αποστολή του Βόλου για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός την τελευταία στιγμή ο Μπαριέντος.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ταξιδεύει ο Βόλος για την Αθήνα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (19/9 - 16:00).

Ο Μπαριέντος λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον δικέφαλο κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο. Έτσι δεν μπήκε στην αποστολή, αντίθετα με τον Νίνη, ο οποίος επιστρέφει στη διάθεση του Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Εκτός παραμένουν οι Ρινέρ, Ορός και φυσικά ο Ριένστρα.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Νίνης, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα