Ολυμπιακός: Αποστολή με 26 παίκτες ο Μαρτίνς που έχει πρόθεση να προφυλάξει τον Εμβιλά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή με 26 παίκτες ο Μαρτίνς που έχει πρόθεση να προφυλάξει τον Εμβιλά

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε αποστολή για τη Λαμία με 26 παίκτες σε έναν αγώνα που θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και λογικά θα προφυλάξει τον Γάλλο που έχει πρόβλημα.

Στους 26 είναι ο Εμβιλά που έχει θέμα τραυματισμού και λογικά θα προφυλαχθεί ενώ υπήρχε πρόθεση να πάρει ανάσες και ο Ρέαμπτσιουκ. Γενικά ο ίδιος ο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως η 11άδα στο Λαμία - Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές συγκριτικά με το Ολυμπιακός - Αντβέρπ.

Η ενημέρωση:

Η αποστολή για τη Λαμία. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία. Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη το μεσημέρι του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 26 παίκτες.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκούρου, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα