Σεμέδο πριν την ανάκρισή του: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε»

Σεμέδο πριν την ανάκρισή του: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε»

Σεμέδο πριν την ανάκρισή του: «Μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε»

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατευθυνόμενος στην ανακρίτρια για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 17χρονης, εμφανίστηκε βέβαιος για την αθωότητά του. Προηγήθηκε η κατάθεση της κοπέλας, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης, ανακρίνεται αυτή τη στιγμή για την υπόθεση (σ.σ. εμφανίστηκε στην Ευελπίδων στις 12.40).

Ο Πορτογάλος αμυντικός, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε σίγουρος για την αθώωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά «don’ t worry, my friends, you ‘ ll see», δηλαδή «μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε».

Λίγο νωρίτερα, είχε καταθέσει και το φερόμενο θύμα, το οποίο συνοδευόταν από τη μητέρα της.

Μετά την απολογία του άσου του Ολυμπιακού ανακρίτρια και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν από κοινού το αν ο Σεμέδο θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα